Antena Căutare

Trucul anului! Cum poți să deschizi o conservă cu mâinile goale, fără niciun desfăcător! (VIDEO)

Dacă nu ai la îndemână un desfăcător special sau un cuțit, atunci nu e panică! Poți să desfaci o conservă folosindu-ți doar inteligența, cu ajutorul celui mai tare truc!

Dacă nu ai la îndemână un desfăcător special sau un cuțit, atunci nu e panică! Poți să desfaci o conservă folosindu-ți doar inteligența, cu ajutorul celui mai tare truc!

Se poate întâmpla să te afli în situația de a avea o conservă de pește sau de pateu, în casă sau undeva în natură, și să nu ai la îndemână un desfăcător special sau un cuțit.

Nu trebuie să stai să te chinui cu tot felul de improvizații, fiindcă acum s-a descoperit cel mai tare truc cu ajutorul căruia poți savura conserva liniștit, fără prea prea multe eforturi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Celebrul Crazy Russian Hacker de pe YouTube a arătat cum se face, iar metoda este de-a dreptul genială!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se face „minunea”! Cu siguranță vei face senzație printre cunoscuți!

Foto VIRAL. Să fie ăsta cel mai tare plan de răzbunare?! Cum a reacţionat o femeie când şi-a prins soţul înşelând-o: &qu... Nu, nu este o glumă! O carte a fost restituită unei biblioteci la JUMĂTATE DE SECOL după ce a fost împrumutată. Câţi ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x