Căutare Live

Trucuri pentru Crăciun. Ce se întâmplă dacă pui votcă la rădăcina bradului împodobit

Pentru că cea mai frumoasă zi din an se apropie, românii se pregătesc să împodobească bradul şi să-i primească pe cei mici cu colindul.

Pentru că cea mai frumoasă zi din an se apropie, românii se pregătesc să împodobească bradul şi să-i primească pe cei mici cu colindul.

Însă, pentru momentul mult așteptat, există și câteva trucuri, care vă vor fi de mare folos, dacă vreți să păstrați brăduțul mai mult timp.

1. Ţineţi-l departe de banane pentru u cã bananele eliminã etilenã, substanţã ce grãbeşte uscarea bradului şi cãderea acelor de pe cetini.

2. "Hidrateazã-l" cu limonadã. Chiar dacã îl stropiţi zilnic sau l-aţi aşezat cu tulpina într-un bol cu apã, este bine sã adãugaţi şi câteva picãturi de lãmâie şi puþin zahãr. Limonada îl va ajuta sã-şi pãstreze prospeţimea.

3. Nici votca nu îi strică. Adãugaţi şi câteva picãturi de vodcã, în limonadă, pentru a mentine apa limpede, fără bacterii.

4. Aspirinã diluată în apa în care aţi pus tulpina bradului va ţine bacteriile departe şi îi va lungi viaţa pomului de Crăciun.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri