Antena Căutare

Trupa cabaretului Moulin Rouge a stabilit sase recorduri mondiale

Trupa de dansatori a cabaretului Moulin Rouge din Paris a stabilit sase recorduri insolite, inclusiv pentru cel mai mare numar de ridicari de picioare - 720 in 30 de secunde -, o performanta realizata de 30 de artisti, pe ritmurile unei arii celebre de Jacques Offenbach, informeaza AFP.

Recordurile au fost omologate, marti, pe scena cabaretului Moulin Rouge, de un expert Guinness Book, cu ocazia Zilei mondiale a recordurilor, la care Franta a participat in premiera.

Trupa de la Moulin Rouge a stabilit si recordul pentru cel mai mare numar de spagate realizate succesiv in timpul unui dans French Cancan (tip de spectacol muzical si coregrafic inventat in secolul al XIX-lea): 32 de dansatoare au realizat 62 de spagate in 30 de secunde.

Doi dansatori ai trupei de la Moulin Rouge, Adonis Kosmadakis si Nicolas Pihiliangegedera, si-au adjudecat recordul pentru cele mai multe rotatii pe sol, efectuand in 30 de secunde 34 de spagate in pirueta, o figura acrobatica foarte dificila numita "serpillière".

Sursa: Jurnalul National

Conducerea muzeului Luvru apeleaza la mila francezilor pentru a cumpara un tablou... Proteza robotica ce ii ajuta pe invalizi sa se miste normal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x