Antena Căutare

Tu ce vârstă îi dai? Modelul care suferă de o boală rară este o inspirație pentru noi toți

Sara Geurts este una dintre femeile care au învățat să se iubească indiferent de aspectul fizic și indiferent de situațiile dificile prin care trec.

Sara Geurts este una dintre femeile care au învățat să se iubească indiferent de aspectul fizic și indiferent de situațiile dificile prin care trec. Ea a fost diagnosticată încă de la 10 ani cu sindromul Ehlers-Danlos, care i-a afectat elasticitatea pielii. A ajuns să aibă riduri de la o vârstă fragedă, iar acum, la 26 de ani, ea arată ca o femeie de cel puțin 50. Toate acestea nu au împiedicat-o să devină un model de succes.

Abia pe când avea 22 de ani a înțeles cât de important este să accepte așa cum este ea. Acum, sara este o inspirație pentru cei din jur, iar contul ei de Instagram este urmărit de peste 60000 de persoane.

“Imperfectiunile ne fac să fim perfecți și în imperfecțiuni stă frumusețea noastră. Fiecare imperfecțiune pe care o avem spune o poveste despre noi, spune cine suntem și prin ce greutăți am trecut și ce călătorie am făcut pentru a ajunge în prezent”, este unul dintre mesajele inspiraționale distribuite de tânără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arată cele mai frumoase gemene din lume! Au doar șapte ani, dar tot internetul s-a îndrăgostit de ele!... Nunta Prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle se anunţă cel mai aşteptat eveniment al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x