Antena Căutare

Tu înțelegi mesajul? Cele mai în vogă tatuaje! Ce aleg asiaticii să poarte permanent pe pielea lor!

Thailandezii, aflați în doliu timp de un an după moartea regelui Bhumibol Adulyadej, îi aduc acestuia un omagiu și prin tatuaje, informează BBC.

Thailandezii, aflați în doliu timp de un an după moartea regelui Bhumibol Adulyadej, îi aduc acestuia un omagiu și prin tatuaje, informează BBC.

Tatuatorii din această țară au devenit foarte ocupați după decesul monarhului care a încetat din viață după 70 de ani de domnie, la 13 octombrie, mulți locuitori din această țară dorind să marcheze acest moment și să aibă o amintire pe care să o poarte veșnic pe piele.

''M-am născut în timpul domniei Regelui Rama al IX-lea al Thailandei'', se poate citi pe unul dintre tatuajele surprinse în imagini de fotograful BBC Wasawat Lukharang care a vizitat două saloane de tatuaj din Bangkok.

Până la decesul său, regele Bhumibol Adulyadej — cunoscut sub numele de Rama al IX-lea — a fost cel mai longeviv monarh din lume.

Majoritatea thailandezilor nu au cunoscut alt monarh în afara lui Bhumibol, acesta fiind văzut ca o ancoră de stabilitate într-o țară care nu a fost lipsită de turbulențe politice, mai arată sursa citată.

Potrivit artiștilor tatuatori de pe bulevardul Sukhumvit și din centrul comercial Siam Shopping Center, mulți dintre cei care au cerut astfel de amintiri inscripționate permanent pe piele nu se mai tatuaseră vreodată. Unii dintre aceștia au urmat exemplul unor vedete din Thailanda care și-au tatuat mesaje legate de regele Bhumibol și au publicat fotografiile online.

Cel mai probabil, regele Bhumibol Adulyadej va fi urmat la tron de fiul său, prințul Maha Vajiralongkorn. Acesta a cerut însă ''un răgaz", lăsând Thailanda într-o perioadă de mare incertitudine, după cum notează AFP.

Tony, rivalul lui Dan Bilzerian și "Regele Instagram" şi-a ales o"Regină"! Cum arată viitoarea lui s... Meseria, bate-o vina! În ce domenii lucrează cele mai infidele persoane? Află cum să te ferești de ele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x