Antena Căutare

Tunele SECRETE în Bucegi! Uite ce se ascunde AICI!

Munții Bucegi sunt o atracție turistică preferată de mulți dintre români, dar puțini sunt cei care știu că aceștia ascund un mare mister.

Munții Bucegi sunt o atracție turistică preferată de mulți dintre români, dar puțini sunt cei care știu că aceștia ascund un mare mister.

Se pare că în interiorul acestor munți există o serie de drumuri subterane, folosite încă din cele mai vechi timpuri. Dacii își ascundeau aici femeile, copiii și averile.

Se spune că în vremea Basarabilor soldații de seamă ai domnitorului erau antrenați în platoul Bucegilor. Legendele spun că diferitele comori românești erau ascunse în aceste tunele secrete, motiv pentru care aici se găseau mereu paznici.

Cercetătorii au efectuat o serie de studii și au descoperit că în această zonă există niște câmpuri de forță impresionante.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că, privit de sus, ansamblul de tunele secrete are forma unui cap de lup, simbol al dacilor. Sunt și legende care spun că aici încă s-ar mai afla comorile păstrate de domnitori de-a lungul timpului.

FOTO ŞOCANT: Minune dumnezeiască sau blestem teribil!? Copilul născut cu patru mâini şi patru picioare a impresionat o l... VIDEO! Ai crede că sunt nişte bătrâni liniştiţi, însă ce au făcut a surprins o lume întreagă! Dezmăţ total şi nebunie fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x