Antena Căutare

A vrut doar să facă plajă, dar pescărușii au avut alte planuri! Cum au pus păsările pe fugă o tânără - GALERIE FOTO

O tânără a fost atacată de pescăruși, marți, în timp ce făcea plajă în comitatul ceremonial englez Kent, păsările alungând-o din locul în care era așezată, pentru a căuta mâncare.

O tânără a fost atacată de pescăruși, marți, în timp ce făcea plajă în comitatul ceremonial englez Kent, păsările alungând-o din locul în care era așezată, pentru a căuta mâncare.

Femeia a fost surprinsă în fotografii îndepărtându-se în fugă din acel loc pe care au pus ochii membrii „gang-ului înaripat”, care au decis să caute mâncare chiar acolo.

În imagini au fost surprise și alte persoane aflate pe plaja Broadstairs, care priveau scena cu confuzie. Alți oameni au fost surprinși amuzându-se pe lângă lucrurile femeii, atacate de pescăruși.

Plaja Broadstairs este cunoscută pentru atacuri ale pescărușilor. Autoritățile au fost obligate să reacționeze, introducând un „adăpost pentru pescăruși”.

„Pescărușii și-au antrenat copiii să jefuiască familiile de mâncare. Îți pot lua înghețata din mână în doar câteva secunde. Nu îi hrăniți, indiferent de cât de șarmanți sunt când cerșesc”, a scris un turist pe internet.

În alte părți din Kent, locuitorii au primit amende de câte 1.000 de lire sterline, deoarece pescărușii le-au deschis sacii de gunoi pe care aceștia îi scot din locuințe săptămânal.

O tânără s-a dat cu deodorant pe păr și s-a privit în oglindă! Ce a observat... 9 lucruri pe care cu siguranta nu le stiai despre artificii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x