Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Uită-te bine! Ai şi tu linia asta în palmă? Află ce spune despre sănătatea ta

Linia sănătății, "ascunsă" în palma noastră, poate descifra mai multe decât putem crede. Uneori poate fi chiar mai adâncă decât linia inimii sau a destinului, iar atunci nu este un semn bun. Şi alte caracteristici sunt importante: cu cât linia sănătții este mai subțire sau lipsește de tot, cu atât veștile sunt mai bune.

Linia sanatatii

chiromantie.ro

Linia sănătății, "ascunsă" în palma noastră, poate descifra mai multe decât putem crede. Uneori poate fi chiar mai adâncă decât linia inimii sau a destinului, iar atunci nu este un semn bun. Şi alte caracteristici sunt importante: cu cât linia sănătții este mai subțire sau lipsește de tot, cu atât veștile sunt mai bune.

Dacă încă nu ştiţi să p localizaţi, linia sănătății pornește de sub degetul mic, taie linia inimii și traversează oblig palma spre capătul de jos al liniei destinului.

Cum arată sănătatea ta în palme

  • Dacă linia sănătății lipsește, ceea ce se întâmplă adesea mai ales la palma stângă, acesta este un semn bun și înseamnă că în tinerețe și la maturitate beneficiezi de un sistem imunitar puternic și de un organism robust, care face față riscurilor.
  • Dacă linia sănătății se vede clar și este bine conturată, atunci punctul tău slab îl reprezintă sistemul nervos. Ești predispusă la o serie de boli ale acestui sistem, de la insomnie și anxietate, până la nevralgii, paralizii sau boli autoimune precum Zona Zoster.
  • Când linia sănătății are aspectul unui lanț din zale ovale și subțiri, este posibil să ai probleme cu ficatul sau cu rinichii încă din perioada tinereții.
  • Dacă linia sănătății intersectează linia vieții, așa cum se vede și în graficul de mai sus, înseamnă că ai un sistem imunitar mai slab și că vei avea adesea probleme de sănătate care se pot complica și pot da naștere unor afecțiuni mai greu de tratat.
  • Dacă linia sănătății este bine conturată și se oprește chiar la linia inimii, atunci pot apărea probleme la sistemul cardiac și circulator.
  • Când linia sănătății ajunge în mijlocul muntelui lui Venus se pare că te bucuri de o viață prosperă și nu îți faci griji cu privire la sănătate. Cu cât muntele lui Venus este mai proeminent, cu atât sănătatea organismului tău va rezista mai mult de-a lungul anilor și vei avea o bătrânețe liniștită.

Alte semne din palmă care vorbesc despre sănătatea ta

  • Dacă indicațiile găsite pe linia sănătății sunt prea vagi, trebuie să ții cont și de celelalte elemente cheie care definesc acest aspect. Culoarea pielii, aspectul celorlalte linii importante și chiar proeminența nodurilor de la baza degetelor vorbesc și ele despre sănătate.
  • Dacă liniile majore din palmă sunt diforme sau întrerupte pe porțiuni mari, înseamnă că te așteaptă grele încercări din punct de vedere al sănătății;
  • Dacă palma ta are în permanență o culoare gălbuie sau străvezie de se văd vasele albăstrui de sânge, înseamnă că ai o constituție fragilă și un sistem imunitar mai slab;
  • Cu cât sunt mai accentuați munții din palme, și anume nodurile de la baza degetelor, cu atât te bucuri de o rezistență îndelungată și de puterea de a trece ușor pentru orice problemă medicală.

Sursă: Libertatea pentru femei

Recomandari