Antena Căutare

Uitati de masina de spalat! Un japonez a inventat costumul care se spala sub dus (VIDEO)

O companie creatoare de haine pentru barbati e pe cale sa dea lovitura. In curand, doamnele ar putea uita de spalat, uscat, calcat si alte activitati casnice! Asta pentru ca un japonez a avut stralucita idee de a inventa costumul care se spala simplu, sub un jet de apa. Si culmea, iese si curat si calcat!

Masina de spalat haine a fost de mare ajutor. Acum, urcam inca o treapta si ajungem la curatatul hainelor, fara a fi nevoiti sa le punem in cuva masinii. Asadar, ne spalam corpul si in acelasi timp ne spalam si hainele.

Ce ziceti de asta? Pare incredibil, insa un amestec de materiale textile, putina imaginatie si multe teste au dus la un rezultat inovator: un costum, realizat dintr-o tesatura extrem de rezistenta, ce poate fi curatat de praf, pete, impuritati sau mirosuri neplacute, direct la dus. Cat despre faptul ca s-ar putea sifona in urma contactului cu apa, nu va faceti griji! Articolul vestimentar este creat in asa fel incat, dupa uscare, va reveni la forma initiala, fara a ramane cu eventuale cute.

Inovatia japonezilor se numeste sugestiv „Shower Clean Suit“ (Costumul care poate fi curatat cu dusul) si a fost dezvoltata de compania producatoare de imbracaminte masculina Konaka Co.

"Cei mai multi nu au timp sa-si duca articolele vestimentare la o curatatorie de haine. Costumul nostru devine curat si neted dupa un simplu dus", a declarat Shigeyuki Tsuchiya, directorul companiei japoneze, potrivit nydailynews.com

Ei bine, priviti...costumul care "face dus"!

5 mituri despre vodca... Un artist roman expune in SUA picturi "trase" la imprimanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x