Antena Căutare

UK: O adolescenta locuieste de buna voie in camera frigorifica a unui super-market

O adolescenta din Marea Britanie a transformat camera frigorifica a unui supermarket in locuinta temporara. Nu pentru ca a ramas pe drumuri, ci pentru ca se pregateste pentru un drum lung si dificil. Va pleca in expeditie la Polul Sud si cel mai bun antrenament, spune ea, este statul in frigider.

Amelia are doar 16 ani dar urmeaza traditia stabilita deja de tatal sau - goana dupa recorduri mondiale. Vrea sa fie cea mai tanara persoana care schiaza pana la Polul Sud si cum mai are doar cateva zile de pregatire, Amelia si le petrece intr-o camera frigorifica. Stie, insa, ca niciun antrenament nu o poate pregati suta la suta pentru o asemenea expeditie.

Amelia il va avea alaturi pe tatal ei, mult mai experimentat intr-ale aventurii. Doar este primul om care a atins polurile geografice si magnetice ale Pamantului si care a escaladat cele mai inalte piscuri de pe cele sapte continente.

Cel mai mare dusman al aventurierilor va fi frigul. In cazul Ameliei, riscul este mai ridicat. Din cauza temperaturilor atat de scazute, tatal si fiica nu vor putea manca orice in timpul expeditiei si vor avea nevoie de ceva calorii in plus.

Desi este constienta de pericolele la care se expune, tanara de 16 ani abia asteapta sa porneasca in expeditia care ii va marca viata.

Sursa: Antena3

FOTO: dailymail.co.uk

FOTO EXTREM! Un fotograf a imortalizat schiori "zburand" deasupra norilor... FOTO! Cele mai ciudate restaurante din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x