Căutare Live

"Ultima oră! Un transport special a ajuns în siguranță în România. Cei mai bine antrenați luptători ai Jandarmeriei au asigurat protecția"

Cu cazia Paştelui, Jandarmeria Romană a pus la cale un clip haios şi special pentru a le ura romanilor sărbători fericite. Bucuria sta în lucrurile simple!

Cu cazia Paştelui, Jandarmeria Română a pus la cale un clip haios şi special pentru a le ura romanilor sărbători fericite. Bucuria sta în lucrurile simple!

"Ultima oră - Un transport #special de o valoare deosebită a ajuns în siguranță în România.

Cei mai bine antrenați luptători ai Jandarmeriei au asigurat protecția acestuia şi l-au predat intact destinatarilor.Sunteți curioşi să descoperiți ce valori păzesc jandarmii cu atâta grijă?

Vă invităm să vizionați clipul nostru şi veți afla!"

Mărturia monahului Mitrofan, cel care s-a ascuns în podul SFÂNTULUI MORMÂNT. Cum se aprinde, de fapt, LUMINA SFÂNTĂ?... MESAJE DE PASTE 2017. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de sărbători...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri