Antena Căutare

Ultimele cuvinte ale oamenilor bolnavi, în fază terminală, înainte de moarte. Mai multe asistente au vorbit despre clipele cumplite: "Nu este ca în filme, cum vedem noi la televizor"

Mai multe asistente din Marea Britanie au vorbit despre ultimele clipe de viaţă ale bolnavilor, în faza terminală. Cuvintele lor nu au cum să te lase indiferent. Primesc moartea cu braţele deschise şi oferă sfaturi preţioase. 

Mai multe asistente din Marea Britanie au vorbit despre ultimele clipe de viaţă ale bolnavilor, în faza terminală, pentru BBC. Cuvintele lor nu au cum să te lase indiferent. Primesc moartea cu braţele deschise şi oferă sfaturi preţioase.

O parte dintre pacienţi şi-au dorit ca, pe patul de moarte, să aibă aproape animalele, sau să servească o ceaşcă de ceai. Un cuplu a cerut ca paturile lor să fie apropiate, să se poată ţină de mână, când vor păşi pe Lumea Cealaltă. Au murit la distanţă de 10 zile, unul după altul.

"O persoană m-a sfătuit să facă tot ce îmi place în viaţă, orice mă face fericită, pentru că viaţa este al naibii de scurtă", mărturiseşte asistenta Dani Jervis.

"Să vezi bucuria pe chipul unui om care moare, după ce şi-a văzut câinele, este de nepreţuit", povesteşte Louise Massey

"Unul dintre lucrurile care mi-au fost spuse recent de o persoană muribundă a fost că moartea nu este că în filme, cum vedem noi la televizor", spune Carină Lowe

"Românii sunt mereu cei care oferă". O suedeză, îndrăgostită de România: "Indiferent ce încercări îi love... Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! Toți îl avem, dar nimeni nu știe la ce folosește, de fapt, moțul de la căciulă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x