ȘOCANT! Cum se comportă bebelușul în pântec, atunci când mama fumează: Imagini surprinse de un ginecolog la ecografia 4D

 
+3 click pentru
galerie

Viciile unei viitoare mămici pot avea efecte tragice asupra bebelușului pe care urmează să-l aduca pe lume. Chiar și așa, numeroase femei nu reușesc să lase deoparte tutunul nici măcar pe perioada sarcinii.

Pentru a trage încă un semnal de alarmă împotriva acestui fenomen, o femeie ginecolog, pe numele său Nadja Reissland, a realizat un studiu uluitor.

Medicul a studiat cu atenție mai multe ecografii de tip 4D, realizate atât mămicilor fumătoare, cât și celor nefumătoare.

Concluziile sunt șocante și vizează comportamentul pe care fătul îl are în interiorul pântecului. Atunci când mama fumează, bebelușul își duce mâinile la nas, la ochi și la gură, în dorința parcă de a se apăra.

Medicul a făcut publice imaginile și a declarat că efectele tutunului asupra fătului sunt extrem de nocive, ducând până la naşterea copilului cu un mic grad de retard, alergii sau rezistenţa la anumite substanţe.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI