Antena Căutare

ULUITOR! Şi-au făcut propria piscină în sufragerie

Dacă nu poţi să te duci la mare atunci vine ea la tine. Aşa s-au gândirt doi tineri din Rusia care au improvizat o piscină inedită. Cum temperaturile au ajuns la 36 de grade băieţii s-au gândid să se răcorească în prorpria casă.

Dacă nu poţi să te duci la mare atunci vine ea la tine. Aşa s-au gândirt doi tineri din Rusia care au improvizat o piscină inedită. Cum temperaturile au ajuns la 36 de grade băieţii s-au gândit să se răcorească în prorpria casă.

Mai exact, aceştia şi-au transformat una dintre camerele apartamentului în piscină. Cei doi au acoperit întreaga camera, mobila şi instalaţiile electrice, cu un material asemănaăor nailonului, iar apoi au umplut încaparea cu apă.

Imaginilie cu pisicina din apartament au devenit rapid virale pe internet. Identitatea celor doi nu este cunoscută. Ei nu au vrut nici să ofere detalii privind adresa exactă a apartamentului care găzduieşte o piscină în sufragerie.

Mai multe imagini, AICI!

Au rămas blocați într-un ROLLER COASTER! Coborârea a fost una cu PERIPEȚII!... Când te uiţi la ea, gândul îţi fuge deeeparte! Loredana Chivu, INCENDIARĂ, în vacanţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x