Antena Căutare

UMBRELA INVIZIBILĂ! Uite cea mai INOVATOARE invenție care te ferește de ploaie!

Toamna a venit și toată lumea are nevoie de o umbrelă. Dar puțini sunt cei care știau că s-a inventat umbrela invizibilă.

Toamna a venit și toată lumea are nevoie de o umbrelă. Dar puțini sunt cei care știau că s-a inventat umbrela invizibilă.

Air Umbrella este o invenție recentă a unei echipe de chinezi. Modul de funcționare este cât se poate de simplu. Dispozitivul se activează, producând un curent de aer ce deviază stropii de ploaie. Umbrela invizibilă are aproximativ 30 de centimetri.

Marele avantaj al acestui dispozitiv este acela că este ușor de manevrat, iar oamenii nu mai sunt puși în situația de a nu putea merge pe stradă din cauza spațiului ocupat de umbrelele celorlalți trecători.

VIDEO: Ce s-ar întâmpla dacă s-ar interzice manelele!? Răspunsurile oamenilor…te vor ŞOCA!... DIAVOLUL este printre NOI și a ajuns în COLUMBIA! Uite ce ÎNFĂȚIȘARE are! Îți faci CRUCE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x