Căutare Live

UMBRELA INVIZIBILĂ! Uite cea mai INOVATOARE invenție care te ferește de ploaie!

Toamna a venit și toată lumea are nevoie de o umbrelă. Dar puțini sunt cei care știau că s-a inventat umbrela invizibilă.

Toamna a venit și toată lumea are nevoie de o umbrelă. Dar puțini sunt cei care știau că s-a inventat umbrela invizibilă.

Air Umbrella este o invenție recentă a unei echipe de chinezi. Modul de funcționare este cât se poate de simplu. Dispozitivul se activează, producând un curent de aer ce deviază stropii de ploaie. Umbrela invizibilă are aproximativ 30 de centimetri.

Marele avantaj al acestui dispozitiv este acela că este ușor de manevrat, iar oamenii nu mai sunt puși în situația de a nu putea merge pe stradă din cauza spațiului ocupat de umbrelele celorlalți trecători.

VIDEO: Ce s-ar întâmpla dacă s-ar interzice manelele!? Răspunsurile oamenilor…te vor ŞOCA!... DIAVOLUL este printre NOI și a ajuns în COLUMBIA! Uite ce ÎNFĂȚIȘARE are! Îți faci CRUCE!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri