Antena Căutare

Un accident de mașină a lăsat-o paralizată, dar nu s-a dat bătută și și-a îndeplinit visul. A devenit make-up artist deși nu își putea mișca mâinile

A devenit populară pe internet după ce a postat mai multe tutoriale de make-up. Toată lumea o admiră, însă puțini știu că totul a început de la o tragedie.

A devenit populară pe internet după ce a postat mai multe tutoriale de make-up. Toată lumea o admiră, însă puțini știu că totul a început de la o tragedie.

Steph era o adolescentă când a fost victima unui accident de mașină, care i-a schimbat cursul vieții.

În urma tragediei nu și-a mai putut mișca mâinile și picioarele. Acum, la 6 ani de la accident, este specialist în machiaj și le dă lecții altora. Cum? Prin exercițiu și prin dorința de a se recupera.

Avusesem o zi dificilă. Eram cu adevărat supărată pe viață, pe tot”, mărturisește ea. De atunci, a făcut exerciții în fiecare zi și își amintește că a fost foarte fericită atunci când a reușit să desfacă recipientul de mascara și să își aplice rimel pe gene.

Medicii au fost surprinși de voința fetei, mai ales că ea încă este tetraplegică, dar își folosește mâinile pentru a machia.

Steph este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își continue viața. De altfel, este pasionată de fashion.

Mai jos, este un material cu Steph în timp ce se machiază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Instagram

Descoperire uimitoare într-o pădure din Vâlcea: Un bărbat a găsit o adevărată comoară: Putea să-și cumpere orice visa. C... A găsit un ANACONDA uriaş la marginea pădurii. Ce a scos din burta lui uimeşte întreaga planetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x