Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

De NECREZUT! Este STAR de cinema și MILIONAR, însă trăiește ca un om de rând! A avut același telefon simplu timp de 17 ani. Motivul uluitor al alegerii lui

Starul de cinema Chow Yun-Fat, care a jucat într-un film premiat cu Oscar, a declarat că plănuiește să își doneze întreaga avere, estimată la aproximativ 710 milioane de dolari americani, pentru anumite cauze caritabile. De altfel, actorul trăiește extrem de modest.

Starul de cinema Chow Yun-Fat, care a jucat într-un film premiat cu Oscar, a declarat că plănuiește să își doneze întreaga avere, estimată la aproximativ 710 milioane de dolari americani, pentru anumite cauze caritabile. De altfel, actorul trăiește extrem de modest. Artistul a folosit același telefon Nokia timp de 17 ani, până când acesta nu a mai funcționat.

Chow Yun-Fat, în vârstă de 63 de ani, care a jucat în filmul de Oscar „Tigru și dragon/ Wo hu cang long” (2000) obișnuiește să își limiteze cheltuielile la aproximativ 100 de dolari americani pe lună. Staruleste văzut adesea în timp ce folosește transportul în comun și în timp ce face cumpărături în magazine unde sunt anunțate reduceri.

Actorul a folosit un telefon Nokia din prima generație timp de peste 17 ani, până când acesta s-a stricat. Abia apoi, starul a trecut la un smartphone, în urmă cu doi ani.

„Acești bani nu îmi aparțin mie cu adevărat. Eu doar mă ocup de aceștia temporar”, a spus Chow Yun-Fat.

Chow Yun-Fat și soția lui, Jasmine Tan, și-au înființat propria lor fundație în urmă cu mai mulți ani. Cei doi nu au copii.

„Visul meu este să fiou un om obișnuit și fericit. Cel mai greu lucru de obținut în viață nu este averea. Cel mai greu este să îți menții liniștea sufletească și să îți trăiești zilele simplu și fără griji”, a spus el.


Actorul obișnuiește să stea la coadă pentru bilete la propriile filme și a fost văzut curățând străzile din Hong Kong după taifun.

Chow Yun-Fat a lucrat în industria cinematografică timp de peste 40 de ani. El și-a strâns averea după ce a apărut în filme de succes precum „A Better Tomorrow” (1986), „The Killer” (1989), „Hard Boiled” (1992) și „Pirates of the Caribbean: At World's End” (2007).

Starul a primit trei premii la ediții ale galelor Hong Kong Film Awards pentru cel mai bun actor și două trofee Golden Horse, la aceeași categorie.

Recomandari