Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

El are 18 ani, ea 39. Un adolescent vrea să se căsătorească cu mama celui mai bun prieten al său: „Singurul obstacol din calea noastră este divorțul meu”

Un tânăr de 18 ani este convins că dragostea nu are vârstă. El și-a găsit fericirea alături de logodnica lui, o femeie în vârstă de 39 de ani - mama celui mai bun prieten al său.

Un tânăr de 18 ani este convins că dragostea nu are vârstă. El și-a găsit fericirea alături de logodnica lui, o femeie în vârstă de 39 de ani - mama celui mai bun prieten al său.

Chase Gabbard, 18 ani, o cunoaște pe Jaimee Brown, 39 de ani, de opt ani. Adică de când și-a cunoscut cel mai bun prieten, fiul femeii. Adolescentul spune că abia după ce a împlinit vârsta majoratului și-a dat seama ce simte pentru Jaimee.

A ÎNCEPUT CU UN SĂRUT

„Habar n-aveam ce era în sufletul lui Chase sau ce simțeam eu pentru el. Când m-a sărutat, din senin, totul a căpătat sens. De la acel sărut, suntem nedespărțiți.

Am trei copii, ei sunt prioritatea mea. Am vrut să fiu sigură că și ei erau de acord cu această relație. Nu au avut nimic împotrivă, toți îl iubeau deja pe Chase. Singurul lucru care ne împiedică să ne căsătorim chiar acum este divorțul meu, care nu este încă încheiat”, a povestit Jaimee Brown.

Cei doi au nunta deja pregătită și și-au scris singuri jurămintele. Chase și-a cerut iubita în căsătorie după două luni de relație. De atunci, repetă întrebarea în fiecare zi. „Îmi place la nebunie să o aud spunând DA”.

Nu toată lumea a fost încântată de relația celor doi. Mamei lui Chase i-a fost foarte greu să accepte că fiul ei vrea să se căsătorească cu o femeie cu 21 de ani mai mare decât el și care are deja trei copii. Mai mult, se pare că cele două au fost colege de școală!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro