Antena Căutare

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Un american a reușit să uimească întreaga planetă atunci când a demonstrat că s-a îmbogățit peste noapte, după ce a cumpărat o clădire cu doar...un dolar!

Un american a reușit să uimească întreaga planetă atunci când a demonstrat că s-a îmbogățit peste noapte, după ce a cumpărat o clădire cu doar...un dolar!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre ceea ce aw făcut Kent Hardman. A cumpărat o stație nefuncțională de pompieri pentru suma de doar un dolar (adică mai puțin de cinci lei).

Apoi, bărbatul s-a pus pe treabă și a curățat locul. Apoi a făcut alte investiții pentru ca stația de pompieri să se transforme într-o adevărată pizzerie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și chiar a reușit! Acum, toți curioșii și pofticioșii din oraș vin aici pentru a-și delecta gusturile, dar și pentru a admira locul.

Așa ceva...mai rar! Dans popular la BARĂ! Clip video VIRAL ce a uimit românii! O să vrei și tu așa ceva la PETRECERI!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arată locul!

VIDEO emoționanat! Nu i-a păsat că pierde: S-a oprit pentru un minut de reculegere în memoria victimelor din Barcelona, ... Dovada că vârsta este doar un număr! La 92 de ani, o bătrânică elegantă dansează tango, alături de un bărbat mai tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x