Antena Căutare

Renunta la o avere pentru a calatori in jurul lumii!

In vremuri grele, precum cele actuale, in care oamenii nu stiu cum sa faca sa economiseasca, un american a decis sa vanda tot ce detine. Cateva masini de lux, vreo trei locuinte si patru magazine de jocuri. Are nevoie de 3.5 milioane de dolari ca sa isi poata duce familia intr-o excursie in jurul lumii. Apoi va incepe sa construiasca un nou vis american.

La 29 de ani, Shane Butcher are parte de lucruri la care altii doar viseaza. Este proprietarul a mai multe magazine de jocuri video, trei case si cateva masini de lux. Nu a fost usor, dar a reusit. Cu multa munca si ceva noroc.

Este insa nerabdator de o noua aventura. Sa porneasca in jurul lumii, alaturi de sotie, liber de orice obligatie. Asa ca a decis sa scoata totul la vanzare pe internet. Cere 3.5 milioane de dolari.

Tanarul chiar s-a oferit sa-l instruiasca pe cel care ii va accepta oferta. Ba mai mult, el va plati chiar si chiria magazinelor pentru un an de zile. Nu se supara, insa, nici daca nu va gasi un cumparator. Este constient ca e recesiune. Iar lui oricum ii e bine.

foto: fmvmagazine.com

O romanca din Italia a inventat fitness-ul pe ritmuri de manele... Papusi Barbie fara par, pentru copiii bolnavi de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x