Antena Căutare

Un american a fost arestat pentru o infractiune comisa de fratele sau geaman

Un barbat din Statele Unite si-a petrecut doua zile in spatele gratiilor pentru ca autoritatile l-au arestat pentru o infractiune comisa de fratele sau geaman inainte sa moara, relateaza Huffington Post.

Mitch Torbett a intrat in vizorul autoritatilor dupa ce a cerut o autorizatie de constructie. Cand i-au fost verificate datele de identificare, s-a descoperit ca fusese emis un mandat de arestare pe numele lui.

Oamenii legii din localitatea Signal Mountain l-au arestat si au predat cazul FBI-ului. Mitch Torbett a incercat sa-i convinga pe agentii federali timp de doua zile ca infractiunea nu a fost comisa de el, ci de fratele sau vitreg care decedase in urma cu doi ani.

Abia la proces, cand au fost aduse ca proba amprentele ambilor frati, barbatul a fost eliberat si s-a recunoscut gresala. Acum, el vrea sa intenteze un proces autoritatilor pentru ca a stat pe nedrept doua zile in inchisoare.

Foto: WCRB

Un american a castigat de 6 ori cate 1 milion de dolari la loterie... Toate femeile dintr-un sat iesean au ramas insarcinate in acelasi an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x