Antena Căutare

Un american a jefuit o banca pentru un dolar. Vezi ce l-a determinat sa faca acest gest!

Un barbat din Statele Unite a incercat sa jefuiasca o banca pentru un dolar deoarece isi dorea sa ajunga intr-un penitenciar din Pennsylvania, relateaza Huffington Post.

Un american a jefuit o banca pentru un dolar. Vezi ce l-a determinat sa faca acest gest!
| articles.businessinsider.com

Jeffrey McMullen a incercat sa jefuiasca banca al carei client este de mult timp. Barbatul le-a inmanat casierilor cateva biletele pe care scrisese ca vrea ca acestia sa ii inmaneze un dolar. „Jefuiesc o banca federala. Va rog sa imi dati un dolar. Sa ma ia FBI-ul in custodie. De preferat, in Loretto, Pennsylvania. Fara presa”, a scris hotul amator pe biletele.

Angajatii bancii au crezut ca este o gluma, dar barbatul in varsta de 50 de ani a apelat la un superior al lor, caruia i-a spus ca vrea sa jefuiasca banca pentru un dolar.

Politia din orasul Northern Cambria, unde a avut loc tentativa de jaf, a anuntat ca barbatul si-a dorit sa fie dus intr-un penitenciar din statul Pennsylvania. Oamenii legii nu au aflat de ce a vrut americanul sa ajunga la inchisoare, dar si-a indeplinit dorinta, aflandu-se acum in spatele gratiilor. Ar putea fi eliberat pentru o cautiune de 50.000 de dolari.

Cercetatorii romani au creat un tratament pentru calvitie... Prima cantareata de rap din Afganistan infrunta o societate intreaga pentru o cariera in muzica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x