Căutare Live

Un american a traversat un rau, pedaland cu bicicleta pe apa

Un american a devenit primul om care a parcurs raul Hudson, pedaland cu bicicleta pe apa. Barbatul a folosit un sistem creat in urma cu peste zece ani, pe care l-a adaptat pentru bicicleta sa.

Folosind doar doua perne de aer, in care a introdus bare de metal, conectate la pedale, barbatul a reusit sa parcurga raul pe bicicleta. Iar sistemul poate fi conectat la aproape orice bicicleta. Aceasta este o alternativa foarte buna pentru navetistii care nu vor sa astepte feribotul.

Nu veti vedea niciun taxi aici, niciun autobuz, nicio masina. Pana ieri multi ar fi spus ca nu vor vedea nici biciclete pe rau.

Dar un tanar inovator le-a demonstrat ca se poate traversa raul pe doua roti.

"Nu este doar distractiv, ci si practic. Cei care ii vor urma exemplul nu vor mai astepta feribotul", spune barbatul.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Natron, lacul care pietrifica animalele!... Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: ”Taurii si Scorpionii au nevoie de vitamine”...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri