Antena Căutare

Un american se imbata fara sa consume alcool, din cauza unei infectii

Un barbat de 61 de ani, din Texas, a ajuns la spital in stare de ebrietate, aproape de coma alcoolica, fara sa fi consumat bauturi alcoolice, relateaza Huffington Post.

Asistentele medicale i-au facut un test pentru stabilirea alcoolemiei si au constat ca barbatul avea o concentratie de alcool in sange de 0,37 la mie, adica de cinci ori peste limita legala.

Desi a declarat ca nu a consumat nimic, pacientul a fost externat cu mentiunea ca este un alcoolic care nu recunoaste ca are o problema cu bautura. Doi medici au hotarat sa-i dea o sansa barbatului si au descoperit ca organismul lui producea alcool.

L-au tinut izolat, timp de 24 de ore, intr-o rezerva de spital. In tot acest timp, a fost hranit cu alimente bogate in carbohidrati, iar la finalul experimentului, avea o alcoolemie de 0,12 la mie. Doctorii au investigat cazul si au constatat ca organismul barbatului produce alcool din cauza unei infectii la nivelul intestinelor.

De fiecare data cand manca paste, covrigi sau late alimente bogate in carbohidrati, dar si cand bea suc, se imbata, pentru ca zaharul consumat era fermentat si se transforma in etanol. Deoarece ca este berar, o explicatie pentru afectiunea sa inedita ar putea fi faptul ca lucreaza intr-un mediu in care se foloseste multa drojdie, iar aceasta a ajuns in organismul sau.

Foto: themavehotel.com

Lumea virtuala a devenit realitate! Un barbat a decorat camera fiicei lui in stil "Super Mario"... FOTO! Au fost realizate portretele-robot ale unor personaje literare celebre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x