Antena Căutare

Asteroid pentru o legendă: ”Who wants to live forever?” Freddie Mercury, elogiat în ziua în care ar fi împlinit 70 de ani

Asterioidul 17473, descoperit în 1991, a fost numit ”Freddie Mercury”, pentru a marca 70 de ani de la naşterea liderului trupei britanice Queen, a anunţat International Astronomical Union's Minor Planet Center.

Asterioidul 17473, descoperit în 1991, a fost numit ”Freddie Mercury”, pentru a marca 70 de ani de la naşterea liderului trupei britanice Queen, a anunţat International Astronomical Union's Minor Planet Center.

De acum înainte, notează Agerpres, acest obiect ceresc va fi cunoscut drept ”Asteroid FreddieMercury 17473”. Anunţul a fost publicat pe 4 septembrie de Minor Planet Center şi vine ca o recunoaştere a influenţei extraordinare a lui Freddie Mercury în lume.

”Sunt îndatorat prietenului meu Joel Parker de la Institutul de Cercetări Southwest, care a lucrat la această idee şi care a făcut ca lucrurile să se întâmple”, a scris Brian May, chitaristului formaţiei Queen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asteriodul Freddie Mercury se află pe centura de astoroizi, între orbitele Marte şi Jupiter, la trei kilometri şi jumătate distanţă. De pe Pământ este mai puţin vizibil, aşadar că cei care vor să-l vadă au nevoie de un telescop. Este şi unul dintre motivele pentru care nu a fost descoperit până în 1991.

”Freddie Mercury (Farrokh Bulsara, 1946-1991) a fost un compozitor britanic, şi solistul legendarei trupe Queen. Vocea şi timbrul au fost semne distincte ale sale şi este privit ca unul dintre cei mai mari cântăreţi din toate timpurile”.

Pe 5 septembrie, solistul britanic Freddie Mercury ar fi împlinit 70 de ani.

Un chirurg a rugat un băiețel să doneze sânge și să-și salveze sora! Reacția lui este de nedescris!... Fiul nu dorea să plece în vacanță, iar mama a găsit soluția! A apelat numărul pentru urgențe, în căutarea unei bone. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x