Antena Căutare

Un australian a fost gasit viu la o ora dupa deces

Un ustralian declarat mort de catre paramedici a fost gasit in viata la o ora dupa ce i s-a stabilit decesul, relateaza The Telegraph.

Barbatul a fost implicat intr-un accident rutier si a ramas blocat intr-o masina sport rasturnata. Paramedicii sositi la locul accidentului din Melbourne au incercat sa-l trateze pe loc, dar l-au declarat mort si l-au lasat in masina.

Voluntarii de la serviciul de urgenta care au venit sa-i ridice trupul neinsufletit au descoperit ca victima avea puls. O ambulanta a revenit la locul accidentului si barbatul de 30 de ani a fost transportat in stare critica la spital.

Cei doi paramedici care l-au declarat mort au ramas traumatizati de greseala pe care au facut-o. Purtatorul de cuvant al serviciului de ambulanta a declarat ca doctorii s-au confruntat cu un caz greu deoarece barbatul avea rani ingrozitoare pe fata, dar nu a comentat daca greseala lor i-a redus sansele de supravietuire.

Foto: Fairfax Media

Vezi care au fost cele mai tari farse de 1 aprilie din presa britanica!... FOTO! Imagine RARA cu Printesa Diana, expusa pe marginea drumului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x