Antena Căutare

Un australian a scapat cu viata din atacul unui rechin

Un australian in varsta de 28 de ani a fost atacat de un rechin in timp ce facea surf in apropierea unei plaje populare din nordul orasului Sydney, relateaza The Telegraph.

Barbatul iesise pe mare seara si a simtit deoadata cum ceva i-a apucat mana si il tragea sub placa de surf. A reusit sa scape de rechin si a mers pe placa pana la mal, unde a alertat autoritatile. Barbatul a scapat cu doar cateva zgarieturi in zona antebratului si a incheieturii mainii drepte.

Un martor al intamplarii a declarat ca rechinul era de culoare maro si avea aproape doi metri lungime. Dupa descriere, este posibil ca rechinul sa fi fost dintr-o specie care vaneaza balene si este afectata de pescuitul excesiv din zona.

In Australia, rechinii se apropie deseori de mal, dar atacurile asupra oamenilor sunt destul de rare. Totusi, in ultimii 22 de ani, 27 de oameni au murit atacati de rechini.

Foto: The Telegraph

VIDEO! Sobolanul indraznet, care fura mancare de sub nasul pisicii... A calatorit in jurul lumii ca sa-si cunoasca TOTI prietenii de pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x