Un avocat și un IT-ist cântă un colind care îți dă fiori! „Tot în frig şi foame, tot cu mâini întinse, ce-aţi făcut din ţară?” Clipul a ajuns viral! (VIDEO)

Un clip video postat pe internet a redevenit viral pe diferite rețele de socializare, odată cu venirea lunii decembrie. Un avoaet și un IT-ist merg la biserică și încep să cânte. Ceea ce e urmat este de-a dreptul copleșitor. Videoclipul, realizat de un tânăr din Cluj-Napoca la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba, a adunat milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Un clip video postat pe internet a redevenit viral pe diferite rețele de socializare, odată cu venirea lunii decembrie. Un avoaet și un IT-ist merg la biserică și încep să cânte. Ceea ce e urmat este de-a dreptul copleșitor. Videoclipul, realizat de un tânăr din Cluj-Napoca la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba, a adunat milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Călin Merca, de profesie avocat, și Emil Floare, IT-ist, au fost filmați în timp ce colindau în mănăstire.Videoclipul i-a înduioșat pe români. Colindul se numește „Leru-i ler”, iar versurile sunt cu adevărat emoționante și sunt inspirate din vremurile pe care le trăim.

Pentru un moment, toți cei aflați în biserică au fost cuprinși de emoție și nu numai!

„Mută-i întrebarea ce răsună afară
Leru-i ler,
Am murit degeaba, ce-aţi făcut din ţară,
Leru-i ler,
Tot în frig şi foame, tot cu mâini întinse
Leru-i ler,
Pe la porţi străine ce ne stau închise

Leru-i ler,
Vin colindătorii cum veneau odată

Să colinde în seara asta minunată
Dar l-i gura arsă și li-s ochii-n lacrimi
Prea degeaba sânge, prea degeaba patimi
Leru-i ler

Ultimele știri