Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Un băiat de 14 ani și-a dorit să moară, fiindcă nu a mai suportat durerea! Boala cumplită ce-i face pielea să cadă!

Un băiat de 14 ani cu o boală rară ce îi face pielea să cadă a reușit să emoționeze o lume întreagă atunci când a anunțat că nu își mai dorește să trăiască, sătul fiind de atâta suferință! Ce au făcut oamenii pentru a-I readuce zâmbetul pe buze puștiului?

Un copil cu o boală rară de piele a avut parte de surpriza vieții sale

Aceasta este povestea unui erou de 14 ani, pe nume Rhys Williams, care a avut ghinionul de-a se naște cu o boală rară, ce îi face pielea să cadă și îi dă dureri agonizante. Fiecare zi este o adevărată luptă cu durerile insuportabile.

Boala de care suferă îl face să aibă mereu pe piele bășici, mâncărime sau senzații de arsură și răni ce fac uneori degetele să se lipească între ele.

După 14 ani de chin, puștiul a spus că nu mai are vreo motivație ca să trăiască, fiindcă totul este mult prea greu în viața de zi cu zi.

Așa că mama băiatului a pus pe internet un mesaj prin care a cerut oamenilor să îi trimită puștiului mesaje pentru aniversarea de 14 ani, pentru a-și găsi optimismul și voința de-a lupta.

Un copil cu o boală rară de piele a avut parte de surpriza vieții sale

În mod surprinzător, în doar câteva zile, băiatul a primit mai binie de 18.000 de felicitări și sute de mesaje online!

Rhys, în mod evident, a avut parte de o aniversare pe cinste și fericirea l-a făcut să viseze din nou că, într-o bună zi, se va găsi leac pentru boala lui

„Acum că am văzut că oamenilor le pasă de boala mea mă simt mult mai bine decât înainte”, a spus puștiul care până nu demult și-a droit să moară, din cauza suferinței.

Uneori, un simplu gest de bunătate nu ne costă mai mult de o atenție de câteva secunde, dar acest lucru poate schimba viața unui om.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro