Antena Căutare

Are 8 ani și câștigă mai mulți bani decât tine! Puștiul se distrează și se îmbogățește pe zi ce trece. Cum reușește

Un băiat în vârstă de 8 ani a devenit cea mai bine plătită vedetă YouTube, ajungând la un câștig de 22 de milioane de dolari anul acesta, o sumă de două ori mai mare față de cea pe care a strâns-o anul trecut.  

Un băiat în vârstă de 8 ani a devenit cea mai bine plătită vedetă YouTube, ajungând la un câștig de 22 de milioane de dolari anul acesta, o sumă de două ori mai mare față de cea pe care a strâns-o anul trecut.

Această sumă nu include taxele ce i-au fost percepute băiatului.

Băiatul, numit Ryan, deține un canal de YouTube intitulat Ryan ToysReview, pe care i l-au deschis părinții, în martie 2015. De atunci, videoclipurile lui Ryan au adunat aproape 26 de miliarde de vizualizări și au atras 17,3 milioane de urmăritori.

Ryan publică videoclipuri aproape în fiecare zi, iar unul dintre aceste clipuri, postat duminică, în care băiatul promovează un ou uriaș cu surprize, a adunat peste 3 milioane de vizualizări.

Întrebat de NBC de ce crede că videoclipurile sale sunt atât de populare, Ryan a răspuns simplu: „Pentru că sunt distractiv”.

Potrivit Forbes, 21 de milioane de dolari din totalul de 22 de milioane de dolari provin din reclamele ce sunt afișate înainte de clipurile lui Ryan, iar restul provine din postări sponsorizate.

Întrucât Ryan încă este un copil, 15% din veniturile lui ajung într-un cont bancar pe care el îl va putea accesa când va deveni major.

Ryan are două surori gemene. Fetele apar în unele videoclipuri ce sunt publicate pe un alt canal de YouTube, numit Ryan's Family Review.

Un clip de pe acest canal de YouTube, în care cei trei frați prezentau „top 10 experimente pe care copiii le pot face acasă”, a adunat peste 26 de milioane de vizualizări.

Îl citești zilnic, dar știi cum a apărut horoscopul? Sora Reginei Elisabeta a fost „motivul” apariției horoscopului mode... O groapă misterioasă a generat panică într-un comitat american! Localnicii cred că e „lucrarea Diavolului” – FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x