Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

VIDEO/ Moment emoționant pe Internet! Gestul pe care l-a făcut un băiat de patru ani pentru părinții săi surzi te va face să plângi

Internauții au rămas impresionați! La doar patru ani, Gabriel Toseland este capabil să folosească limbajul semnelor pentru a interpreta emisiuni TV și filme complete pentru părinții săi surzi.

Folosește limbajul semnelor pentru a interpreta un film pentru părinții săi surzi

El a început să învețe când avea doar patru luni, iar acum este capabil să povestească prisemne filme și emisiuni pentru mama sa Abigail Britton și partenerul ei Conor, care sunt ambii complet surzi.

În timp ce familia s-a așezat lângă bradul de Crăciun din casa lor din Cheshire, Abigail a surprins momentul uimitor în care Gabriel interpretează filmul difuzat la televizor cu ajutorul unei camera video, iar internetul îl iubește.

Vezi clipul genial de mai jos:

Când o secvență arată cum un elicopter atacă, Gabriel a sărit „din senin” și a început să interpreteze. De când a fost postat videoclipul, de duminică, 22 decembrie, videoclipul a fost vizionat de zeci de mii de ori.

„Mai întâi a început să învețe să facă semnele care reprezintă lucruri de bebelu, spunând lucruri precum lapte, baie și scutec. Însă apoi, el a dezvoltat din ce în ce mai mult limbajul semnelor și a devenit foarte natural”, a declarat mama lui de 26 de ani. „Am considerat că este important să-l învățăm, astfel încât să poată comunica cu noi fără nicio frustrare sau barieră de comunicare”, a adăugat aceasta.

Deoarece ambii părinți s-au confruntat cu multe bariere în creștere, și-au dorit ca el să poată folosi ambele limbi. Este un CODA (copilul adulților surzi) și bilingvismul său este fantastic. Gabriel a învățat în mod natural limbajul semnelor de-a lungul vieții sale, Abigail învățându-l cuvintele așa cum are nevoie de ele.

„Îl învăț limbajul vorbind în timp ce fac semnele, așa că îl ajută. De exemplu, dacp fac semnul pentru lapte înainte de a-l da, îl ajută fantastic. El a folosit limbajul semnelor înainte să vorbească”, a explicat ea.

Pentru ei nu este doar un avantaj că există cineva acolo să le traducă filmele și serialele, abilitățile de comunicare ale lui Gabriel au îmbunătățit viața de familie. „Avem o legătură absolut fantastică între noi. El se asigură că mă face să conștientizez dacă există cineva la ușă. Îi place să mă ajute dacă există un anunț care să ateste că un magazin se închide sau că tramvaiul nostru este gata să plece”.

Gabriel este capabil să lege altfel de relații cu copii care au dificultăți de învățare sau alte dizabilități, deoarece este capabil să gesticuleze și să se raporteze la ei foarte mult, deoarece părinții lui sunt surzi. De asemenea, Gabriel o ajută să învețe limbajul semnelor și pe surioara lui, care are doar 19 luni.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro