Antena Căutare

Un copil de 2 ani a înviat înainte de a fi dus la groapă! S-a uitat fix la tată său și a zis: „Tati, îmi poți da și mie un pahar cu apă?”

Caz șocant într-un spital din Brazilia! Un copil a înviat chiar înainte de a fi înmormântat de către familia lui. Acesta s-a ridicat din coșciug și a avut o cerință adresată clar către tatăl său. Toată lumea s-a speriat și a început să țipe.

Caz șocant într-un spital din Brazilia! Un copil a înviat chiar înainte de a fi înmormântat de către familia lui. Acesta s-a ridicat din coșciug și a avut o cerință adresată clar către tatăl său. Toată lumea s-a speriat și a început să țipe.

Nimeni nu credea că așa ceva ar putea fi adevărat, dar un băiețel de 2 ani s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă de la tatăl său, conform Daily Mail. Au mai existat de-a lungul timpului cazuri care păreau miracole, dar care își găseau în cele din urmă explicația logică. Aici, însă, aceasta nu a venit nici măcar din partea medicilor.

Un băiețel de doar doi ani, declarat mort în spital, a înviat înainte să fie înmormântat. După ce a băut apa, copilașul s-a întins înapoi în sicriu, fără semne vitale, conform Daily Mail. Din păcate, băiețelul s-a stins din viață în urma unei preumonii. Și-a dat ultima suflare într-un spital din nordul Braziliei, acolo unde a fost tratat, însă fără noroc.

După anunțul decesului, familia i-a luat trupul acasă și s-a pregătit de înmormântare. În mijlocul ceremoniei, însă, băiețelul s-a ridicat din coșciug, cu o oră înainte de a fi înhumat.

Tatăl copilului a fost șocat de cele întâmplate la înmormântarea fiului său, la fel ca toți ceilalți invitațiMartorii povestesc că, după ce s-a ridicat, copilul a cerut un pahar de apă de la tatăl său. „Tati, poţi să îmi dai nişte apă?”, a spus Kelvin Santos. Tatăl băiețelului a declarat că în acel moment incredibil toată lumea aflată la înmormântare a început să țipe. Familia a crezut că este un miracol și că micuțul a revenit la viață, dar nu a fost așa. Copilul de doi ani s-a întins în sicriu și a încetat încă o dată să respire. Tatăl acestuia este convins că fiul lui a fost victima unui malpraxis, astfel că a depus o plângere la poliția locală care a demarat o anchetă în acest caz. “Ironia este ca ne consideram niste parinti foarte grijulii si implicati. Copiii sunt centrul universului nostru si tot ce facem, facem pentru ei”, a povestit tatăl altui copil care a înviat de două ori.

Românul care și-a incendiat Mercedesul lovește din nou! A împărțit 5.000 de euro trecătorilor, live pe Facebook... A vrut să se ascundă ca să se drogheze, dar a făcut o descoperire ce l-ar fi putut ucide! Inițial, polițiștii au crezut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x