Antena Căutare

FOTO! Un băiețel le-a mulțimit pompierilor din Alba, după ce au stins un incendiu din localitatea lui

Emoții pentru pompierii din Alba care au mers să stingă un incendiu dintr-o localitate din județ. După ce s-au luptat minute bune cu flăcările și au izbutit, de unul dintre pompieri s-a apropiat un băiețel îmbrăcat în culorile tricolorului, care a bătut palma cu el, mulțumindu-i.

Emoții pentru pompierii din Alba care au mers să stingă un incendiu dintr-o localitate din județ. După ce s-au luptat minute bune cu flăcările și au izbutit, de unul dintre pompieri s-a apropiat un băiețel îmbrăcat în culorile tricolorului, care a bătut palma cu el, mulțumindu-i.

Incendiul de vegetație uscată izbucnise în localitatea Șard și risca să se extindă dacă salvatorii nu interveneau la timp pentru a stinge flăcările.

”O imagine cât 1000 de cuvinte …

Viața de pompier, așa cum puțini o văd, și puțini o cunosc. Indiferent de evenimente, pompierii albaiulieni intervin prompt, însă, puțini cunosc anumite aspecte : pompierii au și ei familie, copii, pe care, de fiecare dată când sunt chemați la datorie, le pun pe planul doi.

Astăzi, după o intervenție la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard, salvatorii au avut parte de o situație inedită: un băiețel s-a apropiat de unul dintre pompieri și a bătut palma cu el, în semn de recunoștință și apreciere pentru munca depusă.

Suntem siguri ca acest băiețel, imbracat in culorile drapelului, va face parte in viitor din marea familie a pompierilor!”, este postarea făcută de ISU Alba pe pagina oficială de Facebook și republicată de alba24.ro.

Un bărbat a murit după ce a mâncat o sopârlă. „Nu credeam că aşa ceva se va întâmpla. Sunt încă în şoc.”... Povestea sfâșietoare a unui poet român: ,,Mi-a murit în brațe zăcând...". Drama morții sufletului său pereche i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x