Antena Căutare

Un bărbat a comandat mâncare și livratorul i-a lăsat un mesaj și bani pe mașină. Conținutul biletului a devenit viral pe internet

Un bărbat a împărtășit, pe rețelele de socializare, o fotografie cu biletul lăsat de curierul care i-a adus mâncarea de la restaurantul dorit. El a postat mesajul pe care l-a găsit pe parbrizul mașinii.

colaj de imagini cu un bilet si un curier pe bicicleta Galerie
Un bărbat a împărtășit, pe rețelele de socializare, o fotografie cu biletul lăsat de curierul care i-a adus mâncarea de la restaurantul dorit. El a postat mesajul pe care l-a găsit pe parbrizul mașinii | Shutterstock.com

Un bărbat a rămas nedumerit când a văzut că furiosul curier i-a lăsat un bilet pe mașină după ce i-a livrat mâncarea.

În timp ce-și spunea povestea, utilizatorul a subliniat că l-a plătit pe bărbatul care a venit să-i aducă comanda și chiar i-a dat un bacșis, care valora 10 dolari.

Dar a doua zi, când s-a dus la mașina lui, bărbatul a fost șocat să găsească pe parbriz o pungă care conținea un bilet și niște monede, relatează Daily Star.

Omul, din Canada, nu știa de ce s-a supărat livratorul, dar a presupus că nu dăduse suficient bacșiș, deoarece biletul sugera acest lucru.

Citește și: Bărbatul care nu mai poate închide ochii de 3 ani din cauza unei operații estetice eșuate. Ce s-a întâmplat

Ce scria în mesajul lăsat de curier

Alături, el a pus și o fotografie cu biletul și a notat: ”Livratorul a lăsat un bilet pe mașina noastră într-o pungă cu 1,95 dolari și un mesaj pasiv-agresiv. I-am dat 10 dolari, restaurantul este la 10 minute de mers cu mașina.”.

Pe bilet, curierul a notat: ”Iată niște mărunțiș de care în mod clar aveți nevoie mai mult decât mine. Păstrează-l pentru bacșișul următorului livrator. Rămâi în siguranță”.

Fotografia a devenit rapid virală, peste 6.000 de persoane au apreciat postarea și alte 1.000 de utilizatori au lăsat comentarii. ”După câteva experiențe proaste cu diversele servicii de livrare, prefer să mor de foame în casa mea decât să mă confrunt iar cu asta”, a scris cineva.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești leoparzii din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

Un alt internaut a notat: ”Chiar scump, ușor, iar la final mâncarea ajunge rece ca gheața. Ce serviciu”. Un al treilea internaut a spus: ”Rămâi în siguranță, nu știu dacă este un avertisment sau un sfat”.

”Asta nu este un ton pasiv agresit. A fost o insultă”, a mai comentat și altcineva.

Cineva a făcut calculele și a remarcat: „Este un bacșiș grozav pentru 10 minute, iei trei livrări într-o oră, aproximativ 20 de minute pentru una, și 10 USD pe livrare, adică 30 dolari pe oră”.

Bărbatul care nu mai poate închide ochii de 3 ani din cauza unei operații estetice eșuate. Ce s-a întâmplat... Femeia care și-a pierdut toate cele 4 membre la vârsta de 7 ani a devenit make-up artist. Cum e posibil și cum arată acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x