Antena Căutare

Un bărbat a construit Arca lui Noe pentru a demonstra că Biblia nu minte! Construcția uriașă a creat controverse: "Copiii sunt mințiți"

Un creștin a construit o replică după Arca lui Noe, pentru a demonstra că povestea a fost adevărată.  În anul 2010, Ken Ham, care crede că tot ceea ce este scris în Biblie trebuie luat cuvânt cu cuvânt, anunţa că organizaţia Answers în Genesis va construi cea mai mare navă de acest gen din Ketucky. 

Un bărbat creștin a construit o replică după Arca lui Noe, pentru a demonstra că povestea a fost adevărată. Construcția în valoare de 77 de milioane de lire a creat controverse.

În anul 2010, Ken Ham, care crede că tot ceea ce este scris în Biblie trebuie luat cuvânt cu cuvânt, anunţa că organizaţia Answers in Genesis va construi cea mai mare navă de acest gen din Ketucky, potrivit metro.co.uk.

De atunci, oamenii de ştiinţă se află într-un continuu scandal, considerând că acest lucru va fi în detrimentul educaţiei copiilor, dat fiind faptul că statul a sprijinit financiar construirea acesteia.

Chiar și aşa, arca a fost deschisă pentru vizitatori, marţi. Ark Encounter, așa cum a fost denumită, a fost construită pornind de la povestea din Vechiul Testament, potrivit căreia un bărbat a fost avertizat de către Dumnezeu ca lumea va fi distrusă de un potop devastator.

Ham spune că arca va reprezenta, de acum încolo, o dovadă a autenticităţii celor scrise în Biblie şi crede că povestea lui Noe trebuie luată ca atare, cuvânt cu cuvânt.

Compania Answers in Genesis crede că Dumnezeu a creat totul, în urmă cu 6.000 de ani, inclusiv dinozaurii şi oamenii. Însă nu toată lumea crede în această teorie.

Jim Helton, leader-ul grupării ateiste Tri-State Freethinkers, consideră că, în acest fel, copiii sunt înșelați,minţiţi despre ceea ce înseamnă, de fapt, ştiinţa.

Nu te mai obosi să cauți! Unde sunt cele mai multe și mai scumpe ZDRENȚE din România!... Ești în vacanță și te conectezi la internetul Wi-Fi? Hackerii abia așteaptă! La ce pericole te expui, în această vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x