Antena Căutare

Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

Un bărbat a găsit un pui de câine prin pădure, pe care l-a crescut cu multă grijă. Totuși, după un timp, acesta a realizat ce greșeală uriașă a făcut.

barbat care tine un caine in brate Galerie
După un timp, omul a descoperit ce era câinele, de fapt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat la scurt timp după ce a găsit un pui de câine despre care credea că este, cel mai probabil, din rasa mastiff tibetan sau ceva similar. Totuși, timpul a trecut și animalul s-a dovedit a fi cu totul și cu totul altceva. Povestea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii.

Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă, dar după un timp a realizat ce era animalul, de fapt

Yang din localitatea Yunnan din China se afla la plimbare prin pădure, în căutare de ciuperci, atunci când ceva straniu i-a atras atenția printre copaci. S-a apropiat și a crezut că a descoperit un pui de câine. Se întâmpla în aprilie 2015. I s-a făcut milă de pui, l-a luat acasă și l-a îngrijit cu multă dragoste.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică pe stradă, așa că l-a luat acasă, să aibă grijă de el. Ce „secret” a descoperit apoi la animal

Încă de la început, omul s-a atașat de animal și spune că l-a crescut cu multă grijă și atenție. Totuși, pe măsură ce timpul trecea, acesta devenea din ce în ce mai mare.

Abia târziu omul a înțeles că nu avea de-a face cu un câine de rasă mare, ci cu un urs negru asiatic, o specie protejată în China. Doar cei care dețin o autorizație specială au permisiunea de-a ține un astfel de animal. În mod contrar, cei vinovați pot fi amendați cu mii de yuani (adică sute de dolari.

Yang nu avea autorizație, dar fiindcă a avut grijă de el cum trebuie și fiindcă a cooperat cu poliția, acesta nu a fost amendat, arată cei de la scmp.com.

Citește și: Un bărbat a găsit un pui de câine abandonat și l-a luat acasă. Când a mers cu el la veterinar, analizele au arătat că e altceva

Ursul negru asiatic (ursus thibetanus) pare să fie extrem de profitabil pe piața neagră din China, căci afacerea aduce mii de dolari în mod rapid. Pentru cei care nu știu, urșii negri sunt folosiți în Asia în gastronomie și în medicina tradițională. Acidul ursodeoxicolic, un compus ce se găsește în bila animalului respectiv, este folosit de foarte mult timp în tratarea unor boli de ficat din medicina tradițională chineză.

După această descoperire, animalul a fost preluat de la familia respectivă din China și dus la un centru special dedicat animalelor sălbatice din Yunnan.

Fenomenul rar care a apărut pe un lac înghețat din Munții Apuseni: „Imaginile fac, în mod real, cât o mie de cuvinte”... Ea e tânăra cu sute de alergii! Poate să mănânce doar 9 alimente. Care sunt acestea și ce pățește dacă nu respectă regim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x