Căutare Live

Un bărbat a filmat cum o fantomă își face apariția în parcare! Imaginile sunt șocante (VIDEO)

Ca să țină hoții la distanță, un bărbat și-a montat o cameră de supraveghere în parcare. Doar că în scurt timp a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce a apărut noaptea!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Rick Carter. Sătul să mai stea cu grija că hoții o să-i spargă mașina, acesta a decis să instaleze o cameră de supraveghere în parcare.

Din curiozitate, într-o noapte acesta a decis să vadă ce se întâmplă pe stradă. Doar că nu mică i-a fost surprinderea atunci când a constatat că ceva extrem de bizar s-a întâmplat!

Mai exact, în imagini se vede clar cum o fantomă a unui bărbat își face apariția ca din senin, apoi dispare.

Așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a întâmplat!

Horoscop erotic: Află cu ce nativ te potrivești cel mai bine în pat, pentru zodia ta... Și-a cumpărat o cafea, dar a simțit că ceva era în neregulă. Ce a descoperit în ceașcă a trimis-o direct la spital...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri