Ce tragedie! Un bărbat a fost obligat să aleagă între viața soției lui sau a bebelușului lor. Modul emoționant în care și-a justificat alegerea

 

Un bărbat a fost obligat să aleagă între viața soției lui sau a bebelușului lor, după ce femeia a intrat în travaliu prematur și a început să aibă hemoragie.

Ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața lui Frederick Connie s-a transformat într-una tragică. Soția lui, Keyvonne Connie, a intrat în travaliu prematur și a început să aibă hemoragie în timp ce se afla în casa familiei ei din Littleton, Colorado, potrivit Daily Mail.

Bărbatul și-a dus de urgență soția la spital și a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor. Aceștia i-au spus că trebuie să aleagă între viața femeii și cea a fetiței lui nenăscute, potrivit libertatea.ro.

Frederick s-a gândit la ce ar vrea soția lui să se întâmple și, în ziua în care i-a spus bun venit copilului lui, și-a luat adio de la femeia pe care o iubea.

El spune că știa ce simte femeia pentru copii și că dacă ea ar fi supraviețuit, dar copilul ar fi murit, nu l-ar fi iertat niciodată pentru asta.

„I-am pus numele mamei ei. Va ști cine a fost mama ei. Mă voi asigura de asta”, spune Frederick care acum își crește copilul singur.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE