Ce tragedie! Un bărbat a fost obligat să aleagă între viața soției lui sau a bebelușului lor. Modul emoționant în care și-a justificat alegerea

 

Un bărbat a fost obligat să aleagă între viața soției lui sau a bebelușului lor, după ce femeia a intrat în travaliu prematur și a început să aibă hemoragie.

Ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața lui Frederick Connie s-a transformat într-una tragică. Soția lui, Keyvonne Connie, a intrat în travaliu prematur și a început să aibă hemoragie în timp ce se afla în casa familiei ei din Littleton, Colorado, potrivit Daily Mail.

Bărbatul și-a dus de urgență soția la spital și a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor. Aceștia i-au spus că trebuie să aleagă între viața femeii și cea a fetiței lui nenăscute, potrivit libertatea.ro.

Frederick s-a gândit la ce ar vrea soția lui să se întâmple și, în ziua în care i-a spus bun venit copilului lui, și-a luat adio de la femeia pe care o iubea.

El spune că știa ce simte femeia pentru copii și că dacă ea ar fi supraviețuit, dar copilul ar fi murit, nu l-ar fi iertat niciodată pentru asta.

„I-am pus numele mamei ei. Va ști cine a fost mama ei. Mă voi asigura de asta”, spune Frederick care acum își crește copilul singur.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI