Antena Căutare

Un bărbat a găsit această pisicuță speriată sub o mașină și a dus-o acasă. Reacția soției este de milioane

Pisicuța din imagine i-a rupt inima unui bărbat în toată firea. Acesta a gasit-o sub o mașina parcata in apropierea biroului în care lucra. Văzându-o speriată și neajutorată, a decis să o adopte. 

Pisicuța din imagine i-a rupt inima unui bărbat în toată firea. Acesta a găsit-o sub o mașină parcată în apropierea biroului în care lucra. Văzându-o speriată și neajutorată, a decis să o adopte.

Ochii ei mari și întrebători l-au determinat să o ia imediat acasă, dar nu înainte de a-i cere părerea sotiei sale. Imediat cum a găsit-o, i-a făcut o fotografie și i-a trimis-o femeii, cerându-i acordul. Desi nu se aștepta, aceasta i-a răspuns fără nicio ezitare: "Cine ar putea spune "nu" fețișoarei ăsteia?", scrie metro.co.uk.

De cum au adoptat-o, au mers cu ea la veterniar, unde au și aflat ca pisicuța avea între patru și cinci săptămâni de viață și fusese abandonată de mama sa. Din fericire, acum are un nou cămin, unde este iubită și răsfățată de toată lumea.

Noul membru al familiei nu este deloc singur, având parteneri de joacă, ce o veghează atent. Familia adoptivă mai are o pisică în vârstă de 19 ani și un câine de numai 2 ani.

Schimbări climatice pe Planeta Roșie: Marte se pregătește să iasă dintr-o eră glaciară... Muncitorii au găsit sub pământ un sicriu vechi de 145 de ani! Au vrut să afle ce e înăuntru, dar au rămas fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x