Antena Căutare

Un bărbat a găsit această vietate pe marginea drumului! A luat-o acasă și a îngrijit-o, dar a avut parte de o surpriză! Ce a crescut omul?

Un bărbat a găsit într-o zi o vietate mică și plăpândă. Nu știa ce animal este, dar a decis să îl ia acasă și să aibă grijă de el. Dar în scurt timp a avut parte de o surpriză de proporții.

Un bărbat a găsit această vietate pe marginea drumului! A luat-o acasă și a îngrijit-o, dar a avut parte de o surpriză! Ce a crescut omul? Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Un bărbat a găsit într-o zi o vietate mică și plăpândă. Nu știa ce animal este, dar a decis să îl ia acasă și să aibă grijă de el. Dar în scurt timp a avut parte de o surpriză de proporții.

Când a găsit-o pe marginea drumului, nimeni nu îi dădea prea mari șanse de supraviețuire. Însă Jeff a reuțit să salveze acest puiuț de veveriță. Drumul nu a fost ușor însă.

A cumpărat doi pui de câine, dar când aceștia au crescut a văzut ceva bizar! Aceștia erau de fapt...urși!

Bărbatul a luat-o cu el la muncă și a hrănit-o la câteva ore cu un mix de smântână și lapte de praf pentru căței.

Animăluțul bizar a crescut și s-a transformat într-o veveriță

Biscuits, așa cum a fost botezată micuța creatură, a fost adoptată imediat și de câinele lui Jeff. Între cei doi s-a legat chiar o prietenie frumoasă, precizează antena3.ro.

Acum Biscuits este mai bine ca niciodată, însă nu va fi reîntoarsă în sălbăticie, pentru că nu s-ar adapta. Fapt care nu-l deranjează pe Jeff. Bărbatul plănuiește să aibă grijă de ea și chiar a învățat-o și câteva trucuri.

3 lucruri pe care le-ai făcut greșit toată viața ta... Pe plan sentimental, Taurilor le merge excelent! Horoscopul zilei de joi, 14 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x