Antena Căutare

Un bărbat a mâncat de 20 de ori în restaurante de lux fără să achite nota. Cum a fost posibil

Un bărbat din Spania recurgea la o metodă inedită pentru a mânca la restaurante de lux fără să plătească. El a repetat schema de 20 de ori înainte de a fi arestat.

colaj bărbat care ține în mână o furculiță plină de paella și ospătar cu nota de plată în mână
Un bărbat din Spania recurgea la o metodă inedită pentru a mânca la restaurante de lux fără să plătească | Shutterstock

Lituanianul stabilit în Spania s-a folosit de un truc actoricesc pentru a mânca gratis la numeroase restaurante de lux. Anul acesta și-a pus în aplicare tactica de nu mai puțin de 20 de ori, înainte de a fi arestat.

Cum a fost posibil să mănânce de 20 de ori la restaurante de lux fără să achite nota

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, recurgea la actorie înainte de achitarea notei. Potrivit Insider, acesta se prefăcea că are un atac de cord. El a fost arestat în Alicante, după ce s-a prefăcut din nou că nu s-ar simți bine la sosirea notei de plată.

Conform 20minutos, înainte de a ajunge în custodia Poliției, bărbatul comandase două pahare de whiskey și paella cu fructe de mare de la El Buen Comer, restaurant care se află pe strada Mayor în centrul vechi din Alicante. În total avea de plată 34,85 euro.

Citește și: Gara de Nord rămâne fără McDonald's. ANPC a închis celebrul fast-food și a lăsat un bilet pe ușa restarantului. Ce scrie

Aceeași sursă dezvăluie faptul că bărbatul nu are un domiciliu stabil, în ciuda faptului că este în Spania din noiembrie 2022. Sau, cel puțin de atunci se știe de el, dat fiind că atunci a fost arestat pentru prima dată în Spania. Adesea este confundat cu un turist tipic, care pare să nu vorbească spaniolă, însă o înțelege.

Unul dintre polițiștii care au fost de față la patru dintre arestările bărbatului au declarat pentru EFE că bărbatului îi place mâncarea scumpă, acompaniată de mai multe feluri de whiskey. De obicei comandă salată rusească, pe lângă atricot de vită, orez și homar.

Mulți dintre cei de la personalul restaurantelor în care mânca nu și-au dat seama de trucul acestuia, deoarece, la o primă vedere, bărbatul nu părea suspect. Era îmbrăcat curat, de la branduri de renume, fără însă să epateze: pantaloni gri lungi, un tricou polo, pantofi de trekking și o vestă.

Moisés Doménech, managerul restaurantului El Buen Comer, a declarat pentru EFE că l-a observat așezându-se la o masă în interior, a comandat o paella cu fructe de mare și un whiskey pe care l-a băut dintr-o înghițitură, cerând încă unul imediat.

Citește și: Nota de plată uriașă a unei cliente la Taverna Racilor. Numai o apă costă 25 de lei, în controversatul restaurant al lui Pescobar

Tot el povestește cum bărbatul a fost oprit de un angajat al restaurantului când voia să iasă fără să fi plătit nota. El a susținut că voia să meargă la hotel să ia bani să achite. Când nu a fost lăsat să părăsească sala, lituanianul s-a aruncat la pământ, prefăcându-se că suferă un atac de cord. Însă personalul restaurantulu nu l-au crezut și au sunat la Poliție.

Agenții l-au recunoscut, iar după ce au verificat că nu are nevoie de Ambulanță, l-au transportat la secție. Lituanianului nu pare să-i displacă jocul pe care îl face, chiar dacă se termină cu o noapte sau două în arest și în fața judecătorului.

Moisés Doménech a trimis fotografia escrocului la diferite restaurante, pentru a evita să fie și alții păcăliți.

MediCOOL, sezonul 5, 21 octombrie 2023. De ce apar cearcănele la ochi atunci când nu dormim suficient. Ce soluții există... Un bărbat a tăiat un pepene de 130 de kilograme ca să vadă ce se afla în interior. Ce descoperire a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x