Antena Căutare

Un bărbat a mâncat oficial 34.128 de hamburgeri de la un celebru fast food! Cum a fost posibil și ce s-a descoperit în corpul lui

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a mâncat oficial 34.128 de hamburgeri de la un celebru fast food! Cum a fost posibil și ce s-a descoperit în corpul lui. 

colaj foto cu chipul unui barbat care mananca
Omul a ajuns să consume chiar și nouă hamburgeri pe zi | profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, un bărbat a reușit să doboare un adevărat record mondial cu cantitatea de hamburgeri pe care a mâncat-o de la un celebru lanț de fast food-uri. Omul a consumat 34.128 de chifle de pâine cu carne. Ceea ce este și mai uimitor este ceea ce s-a descoperit în corpul lui.

Un bărbat a mâncat 34.128 de hamburgeri și a doborât un record mondial. Cum a fost posibil și ce s-a descoperit în corpul lui

Aceasta incredibila poveste a lui Don Gorske, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Cleveland, Statele Unite ale Americii. Omul a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru uriașa cantitate de hamburgeri pe care mâncat-o. Mai exact, cei de la Guiness au atestat, în mod oficial, faptul că bărbatul a mâncat 34.128 de hamburgeri. Mulți s-au mirat și s-au întrebat cum a fost posibil una ca asta, dar ș ice efecte au avut sandvișurile numeroase asupra omului și sănătății sale.

„Cei care mă văd mâncând hamburgerul preferat spun adesea că arăt de parcă mănânc pentru prima oară”, a spus omul despre mâncarea sa preferată, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: Un bărbat care a ajuns la vârsta de 100 de ani mânăncă în fiecare diminieața doar fast-food. Bătrânul nu renunță la acest obicei

Hamburgerul preferat al bărbatului este făcut din două felii de carne, salată, sos, ceapă, brânză și trei felii de pâine, însumând 590 de calorii per sandviș. Deși a avut perioade în care consuma până la nouă hamburgeri pe zi, se pare că omul se laudă cu o sănătate de fier și nu a avut niciodată de-a lungul vieții vreo problemă majoră.

„Din respect pentru mama, între 1973 și 1981, am mâncat doar un sandviș pe zi. Mama se temea că mă voi îmbolnăvi. În 1981 m-a lăsat să fac ce vreau, convinsă fiind de faptul că dacă era un obicei nesănătos, atunci în mod sigur m-ar fi afectat până atunci”, a mai declarat acesta.

Citește și: De ce cola de la fast food-uri are gust diferit față de produsele din comerț. Secretul a ieșit la iveală

„Probabil că nu mă voi opri niciodată din mâncat hamburgerul preferat. Număratul a început într-o zi în care am început să păstrez cartoanele de la ambalaj”, a spus omul care este cel mai cunoscut client al restaurantului fast food din orașul său.

Pasiunea lui pentru acest preparat este atât de mare încât are chiar și o poză pusă în restaurant și pe soția lui a cerut-o în căsătorie chiar în parcare. Don Gorske consumă în prezent doar doi hamburgeri ep zi, unul la masa de prânz, și unul la cină.

Două tinere s-au mutat într-un apartament în chirie și au rămas mască atunci când au văzut ce a început să crească din p... Un bărbat care a vrut să aibă mușchi a ajuns de urgență la spital. Medicii s-au blocat când au văzut ce a putut să înghi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x