Antena Căutare

Un bărbat a mers la salon ca să se tundă, dar frizerul a observat un semn bizar pe scalp. Ce diagnostic crunt a pus medicul

Un bărbat a mers la frizer ca să se tundă, însă un semn ciudat descoperit pe scalp l-a făcut să meargă urgent la medic. A primit un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

imagine cu capul unui barbat la frizer Galerie
După ce a ajuns la spital și a făcut analize, medicul i-a pus un diagnostic crunt | Profimedia

În vârstă de 38 de ani, omul a povestit pentru o celebră publicație cum un simplu drum la frizer i-a schimbat viața pentru totdeauna. Bărbatul a vrut să se tundă, dar a ajuns să primească un diagnostic crunt din partea medicilor.

Un bărbat a mers la frizer ca să se tundă, dar un semn ciudat descoperit pe scalp l-a trimis de urgență la medic. Ce diagnostic crunt a primit

Aceasta este dureroasa situație prin care a trecut Nicholas Smithson din Queensland, Australia. Era o zi ca oricare alta atunci când omul a decis să meargă la un salon de frizerie, ca să se tundă. S-a așezat pe scaun și n-a durat mult până ce hairstylistul a descoperit pe scalpul clientului său o aluniță bizară, ce i-a atras imediat atenția. I-a recomandat bărbatului să nu mai stea, ci să meargă cât mai repede cu putință la un medic, pentru un control.

Citește și; Cum să obții acasă un păr neted și mătăsos, ca la salon: sfaturi de la specialiști

Ajuns la spital, Nicholas Smithson a făcut analize și investigații și astfel a ieșit la iveală faptul că alunița bizară era, de fapt, una canceroasă, lucru demonstrate printr-o biopsie. Veștile proaste nu s-au oprit aici, căci, potrivit doctorilor, afecțiunea s-a extins și în alte părți ale corpului.

Deși medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, tânărul este optimist și are de gând să lupte cu boala, chiar dacă i s-a spus că este în stadiu terminal. Prietenii bărbatului au deschis o pagină de donații, pentru a-l ajuta pe Nicholas să strângă cât mai mulți bani pentru a se bucura de călătorii și de tot ceea ce mai are nevoie, au relatat cei de la mirror.co.uk.

Povestea tânărului a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții.

Printr-o situație asemănătoare a trecut și Lee King, o femeie în vârstă de 43 de ani. Dornică să își facă o schimbare de look, doamna a mers la un frizer pe nume Ricci de la ea din oraș (Perth, Australia). Totuși, în niciun moment nu s-a așteptat ca o întâmplare obișnuită, banală, să se transforme în ceva ce avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Citește și: Cele mai bune uleiuri pentru scalp pe bază de plante. Ce e indicat să alegi pentru a avea un păr frumos și sănătos

Frizerul se pregătea să tundă părul atunci când, la un moment dat, un detaliu neașteptat i-a atras atenția. Omul a privit mai atent scalpul clientei sale și a dat peste ceea ce părea să fie o pată de culoare închisă. După numeroase analize și investigații, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre o formațiune cu potențial malign, așa că au decis să o îndepărteze.

Secretul bizar pentru a avea o căsnicie fericită. O femeie își alăptează soțul de câțiva ani, cu care are trei copii... O femeie care mânca 1000 de batoane de ciocolată pe an a slăbit 76 de kilograme. Ce „secret” a folosit și cum arată în p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x