Antena Căutare

Un bărbat a primit doi ani de închisoare pentru o depășire periculoasă! Imaginile te vor îngrozi - VIDEO

Un șofer a ignorat marcajele rutiere şi a făcut o depășire interzisă pe un drum național. Momentul a fost filmat de un alt participant la trafic şi pe baza acestei probe instanţa a hotărât să-l condamne la doi ani și trei luni de închisoare cu executare, fără posibilitatea eliberării condiționate și patru ani permisul suspendat.

Un bărbat a primit doi ani de închisoare pentru o depășire periculoasă! Imaginile te vor îngrozi - VIDEO
Depășire periculoasă

După cum se vede în video şoferul unui camion a intrat într-o depăşire la limită în timp ce pe contrasens se deplasa legal un autocar cu elevi. Impactul a fost evitat la limită şi se poate spune că a fost un miracol faptul că nu a murit nimeni.

Evenimentul a avut loc pe drumul național B12 din Germania şi şoferul camionului era cetăţean ceh. La câteva zile după incident, poliția a reușit să-l localizeze pe șoferul ceh, dar și pe angajatorul acestuia. Tribunalul din Passau (Germania) a decis să aplice o pedeapsa de doi ani și trei luni, cu executare, potrivit Autobild. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioada de patru ani. Cu toate acestea pe internet foarte mulţi din cei care folosesc social media nu sunt de acord cu decizia tribunalui german.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest incident ne aminteşte de un șofer de cisternă din România, care se înscrie într-o depășire halucinantă, inconștiența gestului său putând fi cu ușurință confundată cu tendințe criminale. Întâmplarea a avut loc în județul Hunedoara, pe drumul european 79, în apropierea localității Săliștioara. TIR-ul surprins de camera de bord a unui șofer este, la rândul său, înregistrat în Hunedoara, însă oricât de bine ar fi știut șoferul această porțiune de drum, singurul lucru care l-a ferit de un accident a fost norocul.

Top 10 inventatori uciși de invențiile lor... O mamă furioasă a lovit intenționat cu mașina doi copii! Mesajul cutremurător postat pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x