Antena Căutare

Un bărbat a săpat grădină şi a ÎNLEMNIT! Ce a descoperit în pământ l-a făcut putred de bogat. Ce noroooooc!

Fermierul columbian Jose Mariena Cartolos a găsit o adevărată mină de aur în grădina lui. Nu mai săpase niciodată parcela din spatele casei.

Fermierul columbian Jose Mariena Cartolos a găsit o adevărată mină de aur în grădina lui. Nu mai săpase niciodată parcela din spatele casei.

A crezut de cuviinţă să planteze floarea-soarelui. A luat un hârleţ şi a început să sape. Deodată, s-a auzit un sunet metalic. Nu putea înainta în adâncime. Găsise ceva de forma unui seif. Apoi, a săpat de jur-împrejur. De fapt, descoperise un container mai mic.

L-a scos la suprafaţă, l-a deschis şi a înlemnit. Erau lingouri de aur. A chemat autorităţile. Acestea au realizat că lingourile fuseseră ascunse acolo de Pablo Escobar, vestitul şef al cartelulilor de droguri din Columbia. Aurul valora 600.000.000 de dolari, scrie cyd.ro.

Caii putere s-au transformat în caroserie valoare! Un BAROSAN din Brăila şi-a poleit bolidul cu AUR... Horoscopul zilei de 24 noiembrie! Racii se afirmă în societate. Ție ce-ți rezervă astrele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x