Antena Căutare

Bruneta asta sexy și-a etalat toate formele, dar toți au fost oripilați de un detaliu! Ce s-a văzut (VIDEO)

O superbă brunetă sexy a început să se miște lasciv pe o plajă și să își arate formele apetisante, spre marea bucurie a bărbaților din jur! La un moment dat, lucrurile au luat-o complet razna!

O superbă brunetă sexy a început să se miște lasciv pe o plajă și să își arate formele apetisante, spre marea bucurie a bărbaților din jur! La un moment dat, lucrurile au luat-o complet razna!

De Kristina Mendonca au azuti oameni din întreaga lume, căci modelul de 21 de ani din Australia are o carieră de invidiat și jumătate de milion de fani!

Profitând de vremea caldă și însorită, bruneta sexy s-a dus la plaja Bondi și a decis să facă o ședință foto incendiară, etalându-și formele apetisante! Iată mai jos clipul video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce fata se mișca extrem de senzual și lasciv ca să dea bine în poze, cineva a reușit să strice totul, doar prin simplul fapt că a apărut în imagine!

Modelul de 21 de ani a decis să publice totuși clipul video realizat la ședința foto de pe plajă, făcând haz de necaz! Așa cum era de așteptat, reacțiile oamenilor au fost extrem de diverse, dar un lucru e cert: modelul Kristina Mendonca chiar are un trup de invidiat! Urmărește totul în clipul video de mai sus!

Ultimele informații despre starea bărbatului care cântărea 38 de kilograme și era obligat să muncească! Ce i s-a întâmpl... Scrisoarea cutremurătoare! Femeia a scris-o cu câteva zile înainte să moară de cancer! „Nu aduceți flori...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x