Antena Căutare

Un bărbat a vrut să agreseze o femeie în lift, dar a primit o corecție de zile mari! Camerele de supraveghere au surprins totul!

Întâmplare ieșită din comun după ce o femeie a fost agresată de un bărbat într-un lift. Camerele de supraveghere au surprins imagini de-a dreptul șocante!

Întâmplare ieșită din comun după ce o femeie a fost agresată de un bărbat într-un lift. Camerele de supraveghere au surprins imagini de-a dreptul șocante!

O tânără a intrat în liftul în care era un bărbat care părea inofensiv. Ușile s-au închis și, în scurt timp, individul a început s-o agreseze pe femeie. La primul gest, aceasta a încercat să se ferească și să scape, refuzând avansurile acestuia.

Apoi, la al doilea gest al agresorului, femeia s-a enervat cumplit și a decis să-i aplice o corecție de zile mari!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I-a dat mai întâi o palmă puternică, apoi un picior în zonele sensibile.

Lucruri nepermise în pat! Aceste greșeli te vor costa scump și relația se va termina dureros!

Imaginile de supraveghere au surprins întregul incident, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea.

Un lucru e clar: chinezoaica din imagine chiar a avut multă prezență de spirit!

O vietate nemaivăzută de secole a apărut pe coasta Portugaliei: „Are dinți de EXTRATERESTRU și o formă ciudată”... Singurul motiv pentru care partenerul te înșală, în funcție de zodia lui! Racilor, sunteți trădați din cauza faptului că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x