Antena Căutare

Un bărbat a vrut să demonstreze că e regele grătarelor, dar a ajuns de râsul lumii! (VIDEO)

Un bărbat a vrut să demonstreze că este un adevărat maestru al grătarului, doar că lucrurile au luat-o complet razna! Imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare.

Un bărbat a vrut să demonstreze că este un adevărat maestru al grătarului, doar că lucrurile au luat-o complet razna! Imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare.

Era o seară obișnuită în care omul a decis că nimic nu merge mai bine decât un grătar delicios și gustos. Chiar dacă focul era îndeajuns de mare, acesta a decis că ar fi cazul să mai arunce niște cărbuni inflamabili.

Și nu câțiva, ci o întreagă găleată! În două secunde grătarul a explodat, iar flăcările puternice l-au rănit cumplit pe bărbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la spital, pentru a primi tratament de specialitate.

Și nici că a mai fost vorba de făcut grătar. Așa că data viitoare când ai în plan să faci senzație cu grătarul tău ai mare grijă să nu pățești precum „curajosul” din imagini!

Clipul video cu întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea. Pentru mulți, acesta a devenit mai degrabă motiv de amuzament, fiindcă nimeni nu își poate explica gestul inconștient al bărbatului.

Ce s-a întâmplat cu un băiețel pe care părinții au vrut să-l numească ”Jihad”... Par gemene, dar realitatea este alta. Îți dai seama care este mama și care este fiica? "De fiecare dată când apar, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x