Antena Căutare

Un bărbat a vrut să se bage în pat lângă iubita lui, dar când a aprins lumina a încremenit de spaimă! Ce se afla lângă femeie

O femeie dormea liniștită atunci când iubitul ei a decis să vină în dormitor, să se culce. Când a aprins lumina în cameră, omul a încremenit de spaimă atunci când a văzut peste ce a dat.

imagine cu un pat Galerie
Când a aprins lumina, bărbatul a încremenit de spaimă | sursa foto: Profimedia

Oricât de bizar ar suna, această întâmplare s-a petrecut în realitate și povestea a făcut rapid înconjurul lumii. O femeie din Tanah Merah, Queensland (Australia) dormea liniștită în pat atunci când partenerul ei a decis să i se alăture.

Bărbatul a aprins lumina ca să caute ceva în dormitor, dar atenția i-a fost imediat atrasă de un detaliu ce l-a încremenit de spaimă. Omul a luat imediat măsuri când a văzut ce se ascundea, chiar lângă iubita sa.

Un cuplu a tras o sperietură de proporții atunci când a descoperit ce se află în patul din dormitory

Dornică să se odihnească, o femeie s-a dus liniștită la culcare și a adormit. La ceva timp după, iubitul acesteia s-a simțit obosit și a decis să meargă în dormitor, ca să i se alăture. Și fiindcă era în căutare de ceva, omul a decis să aprindă lumina. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat cu ochii peste un lucru complet neașteptat, ce l-a încremenit de spaimă.

Citește și: O femeie a auzit un sunet ciudat în bibliotecă și când s-a apropiat a încremenit de spaimă. Ce se ascundea printre rafturi

Bărbatul și-a trezit imediat iubita și, când a înțeles despre ce este vorba, aceasta a sărit rapid din pat și s-a îndepărtat de tăblia pe care stătea un piton lung de aproximativ doi metri!

Brett Bennett

Brett Bennett este specialistul care a rezovat problema

Fără să mai stea pe gânduri, australianul a pus mâna pe telefon și a sunat la Brett Bennett, un specialist în prinderea șerpilor. Acesta a mers la casa omului și a prins pitonul, eliberându-l ulterior în natură, departe de locuința cuplului, așa cum face de fiecare data când este chemat la intervenții.

Incidentul a ajuns în presă și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Brett Bennett a explicat apoi ce s-a întâmplat, de fapt. Cel mai probabil, șarpele s-a strecurat în casă în timpul nopții, atras fiind de căldura din dormitor. În Australia, aceste incidente cu reptile care pătrund în casele oamenilor sunt la rodinea zilei și Brett Bennett are numeroase astfel de întâmplări și povești în palmaresul său de specialist în prinderea șerpilor.

Acesta a pozat reptila și întreaga poveste a devenit virală pe internet. Deși această specie de piton poate ajunge la trei metri lungime, reptila nu reprezintă un pericol pentru oameni. Totuși este știut faptul că mușcăturile sale nu sunt veninoase, dar extrem de dureroase.

Brett Bennett, specialist în prinderea unor astfel de viețuitoare din Australia, susține că primește numeroase astfel de apeluri în fiecare lună, motiv pentru care aceste situații nu i se mai par deloc ieșite din comun. Un caz similar a fost cel al unei bătrâne care a dorit să folosească toaleta în timpul nopții, dar atunci când a ridicat capacul vasului de wc a avut parte de o sperietură de zile mari.

Inka și Neele Hoeper, gemenele care fac furori cu frumusețea lor. Cu ce se ocupă tinerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x