Antena Căutare

Pasiune BIZARA! Un barbat din Singapore detine 9.000 de papusi! (VIDEO)

6.000 de papusi Barbie, intr-o incapere! Nu este vorba despre camera unei fetite de sase ani si nici macar despre pasiunea ciudata a vreunei femei. Este hobby-ul unui barbat de 33 de ani din Singapore.

Jian Yang nu este pasionat de masini, fotbal sau femei, ci de papusi, in special de cele Barbie. Le colectioneaza inca de la varsta de 13 ani, ajungand sa detina 6.000 de modele.

Pasiunea sa bizara il costa multi bani, spatiu si chiar viata personala. Iubitele sale nu ii inteleg obsesia si il parasesc imediat cum pasesc in locuinta sa vopsita in roz.

In cei 20 de ani de cand colectioneaza papusi, Jian Yang a cheltuit aproape 500.000 de dolari, iar cel mai scump exemplar pe care il detine costa 3.000 de dolari.

Mai mult, pe langa cele 6.000 de Barbie, el mai detine 3.000 de exemplare din colectiile Bratz Girls, Monster High si Jem. Si nu planuieste sa se opreasca vreodata...

Sursa: Daily Mail

Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor: Un baietel de cinci ani, cel mai tanar pilot din lume... Galerie FOTO: Cum erau descoperiti infractorii in 1900! Primul sistem stiintific de identificare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x